Alive Catholic Early Learning Centre

This charming early learning centre, co-located at Holy Family Catholic School, is an adaptive reuse of an existing classroom block that creates a welcoming, light-filled space for pre-schoolers. It now presents large open plan learning areas that are complemented by quiet zones, messy play zones and an outdoor nature play garden. Inviting textural elements combined with selective use of pattern and simple geometric shapes are thoughtful touches, sure to engage the children's senses. Extensive custom joinery paired with a fresh palette provides ample storage and delightful child-size cubby-holes. The result is a joyful, imaginative environment for learning through play.

  • CLIENT

    Holy Family Catholic School

  • LOCATION

    Parafield Gardens, South Australia

  • YEAR

    2018

  • SCALE

    565 m²

  • VALUE

    $1.4 million

  • PROJECT LEADERSHIP
    Ben Luppino
  • PHOTOGRAPHY

    David Sievers